Η ώρα η καλή με βίο ανθόσπαρτο!

02 June 2022

Καθώς η wedding season βρίσκεται προ των πυλών είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι μέλλουσες νυφούλες τι μπορούν να κάνουν για την αναβάθμιση της εικόνας τους πρίν από την μεγάλη μέρα. Από μήνες μέχρι και λίγες ημέρες ακόμα πρίν το σημαντικό αυτό γεγονός υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να γίνουν σωστά ώστε να προσδώσουν λάμψη και ξεκούραση στην όψη τους.

Ξεκινώντας πάντα από την φροντίδα της επιδερμίδας, ένας ιατρικός καθαρισμός προσώπου θα αποσυμφορήσει το βεβαρυμένο δέρμα και θα αναδείξει την υγεία του. Συμπληρωματικά, κάποιες προϊοντικές θεραπείες π.χ. με ενυδατικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες θα ‘’θρέψουν’’ και θα τονώσουν οποιοδήποτε τύπο δέρματος. Για τις φίλες / φίλους του λίγο πιο επεμβατικού υπάρχουν εξαιρετικές πολυδύναμες θεραπείες με θεαματικό αποτέλεσμα ακόμα και για τους πιο δύσπιστους ή διστακτικούς.

Τα fillers είναι η must θα λέγαμε θεραπεία της επικείμενης νυφούλας που θέλει να ανανεώσει την εικόνα της, να τονίσει τα δυνατά της σημεία και να αποδώσει ένα πιο θελκτικό touch στην γαμήλια εικόνα της με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Οι πιο περιζήτητες θεραπείες fillers είναι η περιοχή των ματιών (tear trough) για άμεσα ξεκούραστο βλέμμα, η περιοχή των ζυγωματικών ( μέσο πρόσωπο) για ανόρθωση του προσώπου και λείανση των ρινοπαρειακών ρυτίδων, μια ήπια διόρθωση του σχήματος της μύτης και φυσικά των χειλιών όσον αφορά και το σχήμα αλλά και τον όγκο τους.

Για το contouring προσώπου, μια τεχνική που αγαπούν ιδιαίτερα οι γυναίκες, μπορεί να τονίσει τις όμορφες γωνίες κάθε προσώπου με αρμονικό αποτέλεσμα, διορθώνοντας τυχόν ελλείματα όγκου στο μέτωπο, στους κροτάφους και βέβαια στην κάτω γνάθο που προσδίδει όμορφο περίγραμμα σε ολόκληρο το πρόσωπο. Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκούν μόλις λίγα ml ειδικού υλικού (συνήθως υαλουρονικού οξέος) ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο βέβαια δεν θα μας προδώσει μετά τον γάμο καθώς έχει μέση διάρκεια 1-2 έτη. Ακόμη, ένα ειδικό skin booster μπορεί να χαρίσει ομοιογένεια στο χρώμα του δέρματος σας, να απαλύνει λεπτές γραμμές της επιδερμίδας και να σας ενυδατώσει εν τω βάθει.
Τέλος, οι ενέσιμες θεραπείες κατά των ρυτίδων είναι μια κλασσική θεραπεία αντιγήρανσης που θα αντιμετωπίσει τις πιο βαθιές και ήδη εγκατεστημένες ρυτίδες καθώς θα προλάβει και την δημιουργία νέων.

Κάθε μέλλουσα νυφούλα είναι ξεχωριστή, κάθε γυναίκα έχει τον δικό της ιδιαίτερο και μοναδικό τύπο, ώστε να χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Το φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα είναι πάντα ο σύμμαχος της και με την βοήθεια ενός δερματολόγου με ικανότητα και άποψη μπορεί να «γυαλίσει» ακόμη πιο πολύ την ήδη λαμπερή της εικόνα για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της.

Στο δερματολογικό μας ιατρείο προσφέρουμε μέσα από το δικό μας πρίσμα την δυνατότητα για την εκδοχή που κάθε γυναίκα προσδοκά και η ενημέρωση γίνεται εντελώς δωρεάν.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας είτε online στο www.tsiampali.gr είτε τηλεφωνικά στο 2108010571.

Each skin is unique. Together, we will discover the beauty of your own skin addressing its own, unique needs

ELISAVET TSIABALI
Dermatologist - Venereologist

Πρόσφατα Άρθρα

Το κορεάτικο μυστικό ομορφιάς για την επιδερμίδα του προσώπου

Υπάρχει ασφαλές μαύρισμα στον ήλιο;

Συζήτηση με τον κ. Κεφαλογιάννη για την αναδόμηση του λαιμού και τις ιδιαίτερες θεραπείες του.

Get the latest updates
about our Services