Αισθητική Δερματολογία

Αισθητική Δερματολογία

Περιγραφή

Με την Αισθητική Δερματολογία – ως κλάδο της Δερματολογίας υπό το πρίσμα του Well Aging – στοχεύουμε στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματός σας. Χρησιμοποιώντας μια παλέτα πολυδύναμων μη επεμβατικών θεραπειών αντιγήρανσης, ανάπλασης και ανανέωσης, αναδεικνύουμε την ομορφιά του δικού σας δέρματος. Στο δερματολογικό ιατρείο μας προσφέρουμε τις εξής θεραπείες:

Στο δερματολογικό ιατρείο μας προσφέρουμε τις εξής θεραπείες:

Η Ολική Αναζωογόνηση Προσώπου είναι ένας συνδυασμός θεραπειών, όπως fillers, νήματα και PRP, ώστε να γίνει τμηματική και ολική ανάπλαση των ιστών σε όλα τα επίπεδα του δέρματος.

Ένα σύνολο από θεραπείες που στοχεύουν στη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου ακόμα και σε νεαρά άτομα (πχ βελτίωση στην περιοχή των ματιών, της μύτης και των χειλιών) και όχι στην αναστροφή της γήρανσης.

Για τη βελτίωση μικροατελειών του δέρματος όπως ουλές, δυσχρωμίες, μέλασμα κλπ, για την αντιμετώπιση ρυτίδων και τη σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου.

Διορθώνουμε μη επιθυμητά αποτελέσματα που έχουν προκύψει από προηγούμενες θεραπείες τρίτων.

Μέσω του βαθύ καθαρισμού προσώπου επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων, τη λείανση της επιδερμίδας, την ενυδάτωση & η λάμψη του προσώπου, την προετοιμασία του δέρματος για επιπλέον θεραπείες με laser.

Με τη βοήθεια κεφαλών διαμαντιού επιτυγχάνουμε τον καθαρισμό και την ανανέωση της επιδερμίδας αφαιρώντας νεκρά κύτταρα, σμήγμα και ρύπους. Η θεραπεία ενδείκνυται για πολύ ευαίσθητα δέρματα τα οποία παρουσιάζουν ερεθισμούς με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία καθαρισμού. Τέλος, για πιο ανθεκτικά δέρματα ενδείκνυται και η θεραπεία με τους μικροκρυστάλλους.

Μέσω της αυτόλογης μεσοθεραπείας εκμεταλλευόμαστε τις επουλωτικές και αναγεννητικές ικανότητες του ίδιου μας του οργανισμού για την ανάπλαση του δέρματος και την αντιμετώπιση ρυτίδων, ραγάδων, τριχόπτωσης και ουλών.

Μέσω της ετερόλογης μεσοθεραπείας επιτυγχάνουμε βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, σύσφιξη προσώπου και λαιμού, αλλά και διόρθωση λεπτών ρυτίδων, ουλών ακμής, δυσχρωμιών και μελασμάτων.

Η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία προσώπου χαρίζει ένα λαμπερό, καθαρό & αναζωογονημένο δέρμα μέσω του συνδυασμού ισχυρής απολέπισης, οξυγονοθεραπείας και διοχέτευση θρεπτικών συστατικών στο δέρμα.

Το microneedling με ραδιοσυχνότητες είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά λεπτές ρυτίδες, ραγάδες, ουλές, υπερμελάγχρωση, χαλάρωση, κυτταρίτιδα, υπεριδρωσία.

Εφαρμόζουμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα αντιμετώπισης των ουλών ακμής όπως Laser CO2, Fractional Laser, Χημικό Peeling, RF Microneedling και Dermapen.

Το Desoface είναι η νεότερη φόρμουλα έγχυσης για τη διάλυση του σωματικού λίπους σχεδιασμένη για τη θεραπεία και τη μείωση του τοπικού λίπους, όπως το διπλοσάγονο ή προγούλι (υποψυχικό λίπος). Το Desoface είναι μια ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία με μόνιμα αποτελέσματα.

Υπηρεσίες

To δερματολογικό ιατρείο της Δρ Ελισάβετ Τσιαμπαλή προσφέρει τις πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου και σώματος που θα αναδείξουν την ομορφιά του δέρματός σας

Αισθητική Δερματολογία

Κλινική Δερματολογία

Αποτρίχωση