Ιατρείο

Ιατρείο

Δρ Ελισάβετ Τσιαμπαλή

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η ιατρός Ελισάβετ Τσιαμπαλή γεννήθηκε στην Λάρισα το 1988. Το 2005, εισήχθη μέσω των πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου της Ιατρικής, επέλεξε να συνεχίσει την επαγγελματική της πορεία στην υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων Βαυαρία της Γερμανίας, για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας της Δερματολογίας.

Εκεί εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Πολυκλινική Biederstein στο Μόναχο καθώς και στη Δερματολογική Κλινική του Κρατικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Νυρεμβέργης, κάνοντας μετεκπαίδευση στο τμήμα αισθητικής Δερματολογίας, αλλά και Δερματοχειρουργικής. Επιπλέον, εντρύφησε στη χρόνια δερματολογική νόσο της ψωρίασης, έχοντας λάβει διετή εκπαίδευση στην εξειδικευμένη για τη νόσο δερματολογική κλινική PsoriSol Hautklinik στο Hersbruck. Απέκτησε την ειδικότητα του Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου το 2019, από τον ιατρικό σύλλογο του Μονάχου της Γερμανίας.

Η ιατρός εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας με θέμα «Ονυχομυκητίαση στην ενήλικη ηλικία με ευρύ παθογόνο φάσμα και πολλαπλές εστίες».

Επίσης, έχει εξειδικευτεί σε σημαντικούς τομείς της αισθητικής δερματολογίας όπως τα ενέσιμα fillers, τα εξειδικευμένα χημικά peelings, τις εφαρμογές βοτουλινικής τοξίνης σε αισθητικές, αλλά και κλινικές ενδείξεις, την ορθή χρήση νημάτων ανάπλασης και ανάρτησης, τη μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος και τις δερματολογικές εφαρμογές laser. Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στο Ιατρείο του Neil S. Rosenthal στην Νέα Υόρκη, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης.

Τέλος, εκπαιδεύτηκε στη δερματοσκόπηση στο Δερματολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Μονάχου με σκοπό την ακριβέστερη διάγνωση των δερματολογικών παθήσεων και την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Κάθε χρόνο, η ιατρός συμμετέχει σε κλειστά προγράμματα εκπαίδευσης πάνω σε νέες τεχνικές, αλλά και σε συναντήσεις ειδικών στα μεγαλύτερα παγκόσμια και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Η Ελισάβετ Τσιαμπαλή είναι μέρος της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία), της EADV (European Academy of Dermatology and Venereology) και της DDG (Deutsche Dermatologische Gesellschaft – Γερμανική Δερματολογική Εταιρία).

Η γιατρός μιλάει άριστα Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.

Η Ελισάβετ Τσιαμπαλή έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τα μεγαλύτερα κέντρα δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής της Αθήνας. Πλέον δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό ιατρείο της με σκοπό την προσφορά υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών.

Το Ιατρείο

Το σύγχρονο δερματολογικό κέντρο μας δημιουργήθηκε από τη Δρ Ελισάβετ Τσιαμπαλή το 2021 με βάση τη boutique αισθητική και βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Κηφισιάς.

Η Δρ Ελισάβετ Τσιαμπαλή και η ομάδα της εργάζονται με γνώμονα την ανάδειξη της υγείας και της ομορφιάς του δέρματός σας, μέσα από την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών του. Έχοντας στη διάθεσή τους τις πιο εξελιγμένες ιατρικές θεραπείες, τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα, αλλά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπως μεταξύ άλλων, το Laser Alexandrite 8th gen Cynosure Elite IQ, το Fractional Laser / Scanner, το RF Microneedling Scarlet, τo OXY Geneo, μηχάνημα χαρτογράφησης σπίλων Eco Scan, τη δερμοαπόξεση με διαμάντι EcoPeel και το CO2 Surgical Laser, η Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή και η ομάδα της σας εγγυώνται μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα.

 Γιατί κάθε δέρμα είναι όμορφο. Εμείς στο δερματολογικό ιατρείο της Δρ Ελισάβετ Τσιαμπαλή, απλά σας βοηθάμε να αναδείξετε το δικό σας. Η φιλοσοφία μας είναι η προσωποποιημένη προσέγγιση κάθε ασθενούς με σκοπό τη δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και σεβασμού.

 Σας περιμένουμε λοιπόν, για να ανακαλύψουμε μαζί την ομορφιά του δικού σας δέρματος καλύπτοντας τις δικές του, ξεχωριστές ανάγκες!

Photo Gallery

Η Ομάδα Μας

H άρτια εκπαιδευμένη ομάδα αισθητικών μας αφουγκράζεται τις ανάγκες σας και είναι πάντα διαθέσιμη να εφαρμόσει ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο, ώστε να προβάλλετε πάντα τον καλύτερό σας εαυτό.