Για Άντρες

Για Άντρες

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη

Με το πιο σύγχρονο laser Cynosure elite IQ 8ης γενιάς, θα απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές.

Πέρα από τη θεραπεία full body, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα, ανώδυνα και αποτελεσματικά και μεμονωμένες περιοχές όπως: τα ζυγωματικά του προσώπου, το μεσόφρυο, τα αυτιά, τον αυχένα και το λαιμό, την πλάτη και τη γεννητική/περιγεννητική περιοχή.

Η θεραπεία εφαρμόζεται αποκλειστικά από ιατρικό προσωπικό και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου.

Η εξατομικευμένη και στοχευμένη χρήση του πολυδύναμου αυτού μηχανήματος που είναι και το πρώτο στην Ελλάδα, καταπολεμά ριζικά την ανδρική τριχοφυΐα.

PRP και μεσοθεραπευτικά coctails μαλλιών

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (Tru-PRP), αλλά και η ετερόλογη μεσοθεραπεία (personalised mesotherapy) αποτελούν θεραπείες-κλειδιά για την καταπολέμηση της ανδρικής τριχόπτωσης που οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.

Η μεσοθεραπεία είναι ουσιαστικά θρεπτική για τα τριχοθυλάκια και ο συνδυασμός της με άλλα πρωτόκολλα – όπως μια σωστή διατροφή – δίνει στους άνδρες μια θεαματική, μόνιμη λύση στο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών.

Ειδικά fillers για άντρες

Τα ενέσιμα προϊόντα (fillers) κορυφαίων εταιρειών εφαρμοσμένα βάσει ειδικών πρωτοκόλλων, απευθύνονται στο ανδρικό κοινό που εμπνέεται από το ευ ζην και επιζητούν το well aging. Μέσω των fillers υαλουρονικού οξέως και υδροξυαπατίτη βοηθάμε τους άντρες ασθενείς μας να ανανεωθούν και να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που τους αξίζει.

Botox

Για το ανδρικό φύλο, τα σημάδια του γήρατος ανέκαθεν θεωρούνταν σημάδια γοητείας. Με τη εξατομικευμένη χρήση του Botox, μπορούμε να χαρίσουμε νεανική όψη στο ανδρικό πρόσωπο χωρίς να του αφαιρούμε τα όμορφα χαρακτηριστικά αρρενωπότητας και ωριμότητας που έρχονται σταδιακά με την ηλικία. Άλλωστε, μια πιο ξεκούραστη και λαμπερή όψη δεν αποτελεί μόνο γυναικείο προνόμιο, αλλά και αντρική ανάγκη.

Υπηρεσίες

To δερματολογικό ιατρείο της Δρ Ελισάβετ Τσιαμπαλή προσφέρει τις πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου και σώματος που θα αναδείξουν την ομορφιά του δέρματός σας

Αισθητική Δερματολογία

Κλινική Δερματολογία

Αποτρίχωση