Ειδικά Πρωτόκολλα

Ειδικά Πρωτόκολλα

Περιγραφή

Η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Δρ Τσιαμπαλή Ελισάβετ, μέσα από την τεράστια εμπειρία της, έχει δημιουργήσει ειδικά πρωτόκολλα, με σκοπό να σας δώσει το μέγιστο αποτέλεσμα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τον ελάχιστο ερεθισμό.

 Μέσα από την άρτια και βαθιά γνώση της Αισθητικής Δερματολογίας και των laser, η Δρ Τσιαμπαλή χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους, ιδανικά συνδυασμένες για την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο δύσκολων δερματικών προβλημάτων.

Στο δερματολογικό ιατρείο της Δρ Τσιαμπαλή εφαρμόζονται τα παρακάτω θεραπευτικά πρωτόκολλα:

Ολική Ανάπλαση και Αναδόμηση Προσώπου

Πρόκειται για συνδυασμό θεραπειών με σκοπό τη μη επεμβατική βαθιά ολική ανάπλαση και αναδόμηση του προσώπου, ακολουθώντας αυστηρά προκαθορισμένα βήματα.

Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά χάρη στις δραστικές θεραπείες του Total Face Rejuvenation που καταπολεμούν τα σημάδια του χρόνου.

Αυτές είναι οι εξής: 

Αναδόμηση Λαιμού

Η αναδόμηση και η σύσφιξη του λαιμού είναι ιατρικά αποδεκτή και πολύ δημοφιλής στους ασθενείς χάρη στην ανώδυνη εφαρμογή της με τις πιο εξελιγμένες μη επεμβατικές τεχνικές.

Για τη σωστή αναδόμηση λαιμού προτείνεται το παρακάτω σύνολο θεραπειών που υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα: 

Αναδόμηση χεριών

Η επιδερμίδα των χεριών μας μαρτυρά τα πρώτα, αλλά και πιο εμφανή σημάδια της γήρανσης και της πραγματικής ηλικίας μας.

 Η θεραπεία με Fractional Laser CO2 σε συνδυασμό με τις θεραπείες με Fillers Υδροξυαπατίτη και Fillers Υαλουρονικού Οξέως, χαρίζουν ανανεωμένη αίσθηση και νέα εμφάνιση στα κουρασμένα χέρια, δίνοντας τους τη φροντίδα και την ανανέωση που τους αξίζει.

Αναίμακτη Ρινοπλαστική

Μπορεί να σας φαίνεται αδύνατη, αλλά η ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι είναι εφικτή και μάλιστα, με πολύ καλά αποτελέσματα με τη χρήση ενέσιμων υλικών.

 Ωστόσο, η αναίμακτη ρινοπλαστική δεν ενδείκνυται για όλες τις μύτες, ούτε το αποτέλεσμά της είναι μόνιμο, παρόλο που συνήθως είναι μακράς διάρκειας. Το θετικό όμως είναι ότι μπορεί κανείς να διορθώσει το σχήμα της μύτης του μέσα από μια διαδικασία δέκα λεπτών που προσφέρει ασύγκριτα αποτελέσματα, χωρίς χειρουργείο, και μάλιστα, σε πολύ χαμηλό κόστος.

Η αναίμακτη ρινοπλαστική απαιτεί τη χρήση ειδικού υαλουρονικού οξέως στην περιοχή της μύτης. Κατά περίπτωση, μπορεί να συνδυαστεί με νήματα προκειμένου να εξασφαλιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ανόρθωση φρυδιών

Πρόκειται για το συνδυασμό θεραπειών που στοχεύουν στην ανύψωση του σχήματος των ματιών στις γυναίκες προσφέροντάς τους πιο νεανική όψη, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν την επιμήκυνση των ματιών διατηρώντας πάντα τη συμμετρία του προσώπου.

Για το πρωτόκολλο Foxy Eyes πραγματοποιούνται οι παρακάτω θεραπείες: 

Πρωτόκολλο για τα Μαλλιά

Μέσα από ένα στοχευμένο συνδυασμό θεραπειών, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την τριχόπτωση, προσφέροντας θρέψη στους θύλακες της τρίχας με σκοπό την ενίσχυση της πυκνότητας των μαλλιών.

 Μία από αυτές τις θεραπείες είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών: μία μη επεμβατική θεραπεία που συμβάλλει στην αναζωογόνηση της τρίχας, στη μείωση της τριχόπτωσης και στην αύξηση της πυκνότητας μαλλιών.

Η μεσοθεραπεία με PRP (Platelet Rich Plasma) είναι μία ανώδυνη θεραπεία που αξιοποιεί τα επουλωτικά συστατικά του αίματος. Έτσι, επιταχύνουμε το φυσικό ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, διεγείρουμε την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύουμε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της θεραπείας και τονώνουμε την ανάπτυξη των τριχών, όπου υπάρχει αραίωση ή τριχόπτωση.

 Το PRP είναι ουσιαστικά πλάσμα από το αίμα των ασθενών. Κατόπιν ειδικής επεξεργασίας (φυγοκέντρησης), το αίμα διαχωρίζεται από το πλάσμα που γίνεται πλούσιο σε αιμοπετάλια και εφαρμόζεται μέσω μικροεγχύσεων (microneedling) στη ρίζα της τρίχας. Έτσι, γίνεται καλύτερη απορρόφηση του PRP που προάγει την ανάπτυξη των τριχών, όπου υπάρχει αραίωση ή τριχόπτωση.

Τέλος, για τα μαλλιά υπάρχουν και ετερόλογες μεσοθεραπείες, δηλαδή ειδικά cocktails που συμβάλλουν στην πρόληψη αλλά και την έγκαιρη αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Tru-PRP

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου με τη μέθοδο Tru-PRP (Tru Platelet Rich Plasma), είναι μία επαναστατική θεραπεία ανάπλασης και αντιγήρανσης μέσω της χρήσης πρωτεϊνών (αυξητικών παραγόντων) που προάγουν την ανάπλαση και την επανόρθωση των βλαβών στους ιστούς. Οι πρωτεΐνες αυτές παράγονται από τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια που λαμβάνονται από το αίμα του ίδιου του ασθενή.

 Η αυτόλογη μεσοθεραπεία Tru-PRP διαφέρει από την απλή μεσοθεραπεία PRP λόγω της διπλής φυγοκέντρησης στην οποία υποβάλλεται το αίμα για να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Η διαδικασία αυτή επιτυγχάνει 4-6 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση αιμοπεταλίων και αυξητικών παραγόντων από ό,τι η απλή PRP. Έτσι, αυξάνουμε τις αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες της θεραπείας