Αλεξανδρίτης: H εποχή είναι τώρα με το κορυφαίο Cynosure Elite IQ.

18 Νοεμβρίου 2022

Με τον χειμώνα να είναι προ των πυλών, η εποχή που διανύουμε είναι η πιο σωστή περίοδος για να ξεκινήσουμε θεραπείες αποτρίχωσης με το πιο αποτελεσματικό λέιζερ, αυτό του Αλεξανδρίτη και να απολαύσουμε στο έπακρο τα αποτελέσματά του.

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε το κορυφαίο μηχάνημα λέιζερ Αλεξανδρίτη Cynosure Elite IQ αμερικάνικης προέλευσης και αντίστοιχης ποιότητας.
Η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη έχει αποκτήσει δημοτικότητά τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς είναι μια value-for-money επιλογή αποδέσμευσης από την τριχοφυΐα  για όσους/όσες το επιθυμούν. Υπερτερεί σε σχέση με άλλες παλαιότερες μεθόδους και μηχανήματα στο ότι είναι γρήγορη, ανώδυνη και αποτελεσματική ενώ εξαλείφει τις τρίχες, προφυλάσσει από την θυλακίτιδα, τις ευρυαγγείες και τους τραυματισμούς.

Οι περισσότεροι ασθενείς μας τη χαρακτηρίζουν ως μία “θεραπεία- επένδυση”, καθώς εξοικονομούν τα χρήματα που θα ξόδευαν εφόρου ζωής σε άλλους τρόπους αποτρίχωσης. Τα λέιζερ που βασίζονται στην τεχνολογία Αλεξανδρίτη στοχεύουν τη μελανίνη των τριχών, εκπέμποντας μονοχρωματική δέσμη μήκους κύματος 755nm, με αποτέλεσμα να καταστρέφουν μόνιμα  τις σκουρόχρωμες έως καστανόξανθες τρίχες. Αυτός είναι  και ο λόγος που οι λευκές τρίχες δεν αντιμετωπίζονται με κανένα λέιζερ.

Το πολυδύναμο λέιζερ Αλεξανδρίτη Cynosure Elite IQ μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές, σε ανοιχτόχρωμες τρίχες και το αίσθημα τυπικά είναι ήπιο, που γίνεται ανεπαίσθητο καθώς το μηχάνημα προσφέρει σύστημα ψύξης της περιοχής υπό εφαρμογή.

 

ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Με την πρώτη κιόλας εφαρμογή με το Cynosure Elite IQ παρατηρείται μείωση της τριχοφυΐας, ενώ δεν απαιτείται χρήση τζελ άρα μιλάμε και για ευνοϊκές συνθήκες υγιεινής συγκριτικά με άλλα λέιζερ. Ήδη κατά την 3η εφαρμογή παρατηρείται μείωση της τάξεως του 50% στην τριχοφυΐα. Οι δέσμες του λέιζερ εξαχνώνουν, δηλαδή καίνε τις περισσότερες τρίχες, ενώ όσες παραμείνουν είτε αποπίπτουν μόνες τους είτε αντιμετωπίζονται τελικώς στη δωρεάν επαναληπτική συνεδρία που προσφέρεται στις πρώτες 3 συνεδρίες που γίνονται δύο εβδομάδες αργότερα. Κατόπιν, η επόμενη ολοκληρωμένη συνεδρία πραγματοποιείται  σε περίπου 30 ημέρες, ενώ η θεραπεία συνεχίζεται για 7-8 συνεδρίες για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα δηλαδή την οριστική αποδέσμευση από τις τρίχες που μας ενοχλούν.


ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η χρήση του λέιζερ Αλεξανδρίτη με το κορυφαίο στο είδος του Cynosure Elite IQ συνεχίζεται και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με απόσταση 5-7 ημερών από την ηλιακή έκθεση όταν κάποιος έχει μαυρίσει, γιατί η δέσμη του λέιζερ απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη. Γι΄αυτόν τον λόγο, η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσει κάποιος τις θεραπείες του είναι το φθινόπωρο/χειμώνας  όπου και θα του δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσει όλες τις  συνεδρίες και τις επαναληπτικές τους ως το επόμενο καλοκαίρι και συνεπώς θα έχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα  μέχρι τότε.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Στο ιατρείο μας, στο ιστορικό κέντρο της Κηφισιάς, πραγματοποιούμε αποτρίχωση με το κορυφαίο μηχάνημα του 2022 λέιζερ Αλεξανδρίτη και 1o στην Ελλάδα Cynosure Elite IQ, φροντίζοντας να παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με σχολαστικότητα και επιμονή κατά την εφαρμογή. Το συγκεκριμένο υπερτερεί έναντι άλλων και στο ότι αυτό που υπόσχεται το πραγματοποιεί καθώς όντως σε συγκεκριμένο αριθμό συνεδρίων (7-8) ολοκληρώνεται οριστικά η θεραπεία και δεν ταλαιπωρείται ο ενδιαφερόμενος με ατέλειωτες θεραπείες χωρίς αποτέλεσμα. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία ή διευκρίνιση!

Κάθε δέρμα είναι ξεχωριστό. Μαζί, θα ανακαλύψουμε την ομορφιά του δικού σας δέρματος καλύπτοντας τις δικές του, ξεχωριστές ανάγκες.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Πρόσφατα Άρθρα

Το κορεάτικο μυστικό ομορφιάς για την επιδερμίδα του προσώπου

Υπάρχει ασφαλές μαύρισμα στον ήλιο;

Συζήτηση με τον κ. Κεφαλογιάννη για την αναδόμηση του λαιμού και τις ιδιαίτερες θεραπείες του.

Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά τις Υπηρεσίες μας