Πρωτόκολλο για ξεκούραστο βλέμμα

07 Φεβρουαρίου 2024

Ποιος δεν έχει παρατηρήσει ότι μετά από διασκέδαση και 2-3 ποτήρια κρασί ή μετά την κατανάλωση παραπάνω αλατιού στην διατροφή δημιουργείται ένα ενοχλητικό και αντιαισθητικό οίδημα κάτω από τα μάτια, το οποίο επιμένει και χρειάζεται μέρες για να υποχωρήσει; Πολλοί ακόμη έχουν επιπλέον γενετική προδιάθεση για πρηξίματα στο πρόσωπο αλλά και έντονους μαύρους κύκλους κατά καιρούς με αποτέλεσμα να δείχνουν μόνιμα κουρασμένοι;

Η λύση έρχεται και πάλι από την φαρέτρα της αισθητικής δερματολογίας, είναι ριζική αλλά και value for money!

Πρόκειται για ένα συνδυαστικό, μη επεμβατικό ιατρικό πρωτόκολλο που στόχο έχει την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, του οιδήματος κάτω από τα μάτια και γενικότερα της κουρασμένης όψης της περιοχής των ματιών. Αποτελείται από 2 στάδια:
1. Ιατρικό μηχάνημα με ραδιοσυχνότητες και vacuum που επιφέρει λεμφική αποσυμφόρηση και άμεση ανακούφιση από οιδήματα.
2. Ειδικό booster cocktail κατά των μαύρων κύκλων αλλά και της λεπτής ρυτίδωσης, το οποίο δίνει ουσιαστικά «τροφή» στους από την φύση τους λεπτούς περιοφθαλμικούς ιστούς.

Ως εμπειρία είναι ένα ευχάριστο, ανώδυνο πρωτόκολλο χωρίς χρόνο αποθεραπείας (no downtime!) με το οποίο ο ενδιαφερόμενος βλέπει άμεσο αποτέλεσμα και μπορεί να επανέλθει αμέσως μετά την θεραπεία στις δραστηριότητες του χωρίς περιορισμούς. Πέρα από τις ιατρικές/τεχνικές λεπτομέρειες ο θεραπευόμενος έχει την αίσθηση μίας θερμής χαλαρωτικής μάλαξης κυκλικά γύρω από τα μάτια, μπορεί να απολαύσει μερικά λεπτά πολύτιμης ηρεμίας ή και μίας ευκαιρίας για meditation! Στο δεύτερο στάδιο αισθανόμαστε μικρονυγμούς, που στα πλαίσια του πρωτοκόλλου είναι απόλυτα ανεκτοί και διαρκούν μόλις 2-3 λεπτά. Παίρνουμε επίσης όλα τα μέτρα ώστε να αποφύγουμε πιθανές μελανιές.

Συνήθως συνιστούμε 4-5 συνεδρίες 1 φορά την εβδομάδα πάντα εξατομικευμένα ανάλογα με την ένταση του προβλήματος. Η συνεδρία έχει διάρκεια 15-20 λεπτά και δεν απαιτεί κάποιο είδος αναισθησίας. Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα και με άλλες θεραπείες όπως fractional, prp, peelings αλλά και ιατρικά fillers με την ατραυματική μέθοδο της μικροκάνουλας (χωρίς βελόνα) σε δεύτερο χρόνο εφόσον υπάρχει και επιπρόσθετο έντονο έλλειμμα όγκου στο tear trough.

Ο Σαίξπηρ είχε πει πως τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής μας, άρα και της διάθεσης μας. Με ένα χαρούμενο και ξεκούραστο βλέμμα που θα χαρίζει νεανικότητα και ένα touch of wellbeing στο πρόσωπο μας μπορούμε εύκολα να ανανεώσουμε την εικόνα μας αλλά και το vibe μας προς τα έξω!

Κάθε δέρμα είναι ξεχωριστό. Μαζί, θα ανακαλύψουμε την ομορφιά του δικού σας δέρματος καλύπτοντας τις δικές του, ξεχωριστές ανάγκες.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Πρόσφατα Άρθρα

Το κορεάτικο μυστικό ομορφιάς για την επιδερμίδα του προσώπου

Υπάρχει ασφαλές μαύρισμα στον ήλιο;

Συζήτηση με τον κ. Κεφαλογιάννη για την αναδόμηση του λαιμού και τις ιδιαίτερες θεραπείες του.

Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά τις Υπηρεσίες μας